HEM / HEM / Villkor & frakter

Våra villkor och frakter

Villkor

Våra köpvillkor följer Konsumentköplagen och de regler som gäller för Internet- och distanshandeln. 

Priser  

Alla priser är angivna med moms och i svenska kronor. 

Frakt  

140: - i frakt inom Sverige med Sendify. Gäller för DEP300Q, 500Q samt 900Q.
Övriga modeller gäller pris på begäran.
Frakt till Danmark, pris på begäran Frakt till Europa + Norge, pris på begäran

Tullavgifter 

Vid leveranser utanför Sverige ansvarar kunden själv för tullavgifter mm. Ej uthämtade paket debiteras med 295:-

Exp. avg. 39:- på order under 100:-

Säker betalning 

Vi erbjuder säker betalning via våra partners, se aktuella alternativ på kassasidan.

Köpvillkor 

Handla nu - betala efter leverans! Vi erbjuder delbetalning eller faktura via Dibs.
Se aktuella alternativ på vår kassasida.

Leveranstid  

Varorna lämnar normalt vårt lager inom 48 tim från det vi mottagit din order (Mån - Fred). Om någon vara är slutsåld så meddelar vi dig det tillsammans med beräknad leveranstid. Restordrar skickas fraktfritt till dig.  

Leveranssätt  

Vi skickar varorna med paket till ditt lokala Postens hämtningsställe eller DHL Service point ställe inom Sverige. Spåra paketet via www.posten.se eller www.servicepoint.se Mindre paket kan du i vissa fall få direkt hem i brevlådan.   

Outlösta paket   

Paket som inte hämtats ut senast två veckor efter leveransavisering debiteras med fraktkostnad, returfrakt samt hanteringskostnader med totalt 295kr inklusive moms. Vid skrymmande post tas även en extra avgift ut enligt gällande frakttabell.

Returrätt och bytesrätt  

Från det att du mottagit dina varor har du full bytes- och returrätt i 14 dagar från det du tagit emot varan (sk ångerrätt enligt konsumentköplagen). När du skickar tillbaka varorna ska de vara oanvända och i originalförpackning. Vänligen meddela oss innan du returnerar varorna. Returfrakten vid byten och returer betalas av köparen. Återbetalning  sker senast 30 dagar efter att vi mottagit produkten i retur.

Garanti  

Alla varor vi säljer kommer med en 1-årsgaranti som gäller från köpdatum. Kvittot är ditt garantibevis så spara alltid det. Normalt slitage och skador pga. oaktsamhet ersätts inte av garantin. Vid reklamationer under garantin så står vi för returfrakten. Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Du har även 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.  

Reklamera  

Har du fått fel eller en felaktig vara från oss ska du reklamera den till oss så fort du upptäcker felet. Vi står för returfrakten i det fallet så kontakta oss så informerar vi dig om hur du gör för att få en returfraktsedel av oss. Transportskada bör anmälas samma dag som du tar emot leveransen till Emundans via vår Kundtjänst . Du bör under inga omständigheter lösa ut ett paket som ser skadat ut, även om du tror att innehållet är oskadat! Om du upptäcker skadan först efter att du öppnat paketet reklamerar du omedelbart till Emundans enligt ovan. 

Tvist & 18-årsgräns  

Vi en eventuell tvist så är vår policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Vi säljer inte till personer under 18 år utan målsmans godkännande.  

Kunduppgifter 

Personuppgiftsansvarig är Emundans International AB, organisationsnummer 556983-5035. Genom att registrera sig som medlem samtycker den registrerade till att Emundans International AB behandlar dennes personuppgifter i enlighet med dessa villkor. Emundans International AB lagrar medlemmars personuppgifter i syfte att administrera och hantera medlemmens användning av funktionalitet, medlemstjänster och erbjudanden. 

Alla personuppgifter som Emundans International AB lagrar behandlas med största sekretess och i enlighet med GDPR/personuppgiftslagen (1998:204). Den registrerade (medlemmen) har enligt 26 § i personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftlig ansökan ställd till Emundans International AB, få besked om vilka personuppgifter om den registrerade somEmundans International AB behandlar samt hur dessa behandlas. Den registrerade har också rätt att enligt 28 § i personuppgiftslagen (1998:204) begära rättelse i fråga om personuppgifter som Emundans International AB behandlar om den registrerade. 

Reservation för fel i uppgifter

Ibland kan priser för varorna bli fel. Vid eventuellt fel pris, underrättar vi er snarast innan vi skickar varorna och ni har då självklart rätt att ångra köpet.

Om du har frågor om våra villkor och frakter - kontakta gärna oss

DEP-tekniken

DEP-tekniken är ett effektiv, tyst och miljövänligt sätt att rena stora luftmängder.

Effektiva lösningar för ren luft.

Vi levererar lösningar. Kontakta oss så genomför vi mätningar av luftkvaliten i era lokaler.  Ni får svar på vilka åtgärder som krävs för att förbättra luftkvaliten.  Låt oss göra en provinstallation.  Är ni nöjda med resultatet levererar vi den utrustning ni behöver.

Emundans International AB
Floragatan 4, 582 73 Linköping Sweden Telefon vxl: +46 13 100177
E-post: info@emundans.com

Öppettider

Vardagar: 09.00-17.00
Lunch: 12.00-13:00

© Emundans AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart